• Αναζήτηση
 • Burger Project στο Θέατρο Πόρτα: «Μουσική και Φίλοι»

  Oι Burger Project επιστρέφουν φέτος με μια άκρως διασκεδαστική συναυλί/παράσταση με τίτλο «Μουσική και Φίλοι». Η παρέα που μάγεψε το παιδικό κοινό με την συμμετοχή της πέρυσι στην «Κιβωτό» του Ηλία Καρελλα και τα προηγούμενα χρόνια με το θρυλικό «Μαμά θα κάνω μπάντα» συνεχίζει φιλοξενείται για πρώτη φορά στο θέατρο Πόρτα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Oι Burger Project επιστρέφουν φέτος με μια άκρως διασκεδαστική συναυλία/παράσταση με τίτλο «Μουσική και Φίλοι». Η παρέα που μάγεψε το παιδικό κοινό με την συμμετοχή της πέρυσι στην «Κιβωτό» του Ηλία Καρελλα και τα προηγούμενα χρόνια με το θρυλικό «Μαμά θα κάνω μπάντα» συνεχίζει φιλοξενείται, από τις 14 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά στο θέατρο Πόρτα.

  Με ένα χιουμοριστικό, πολυ-πολιτισμικό ταξίδι, η μπάντα επιθυμεί να φανερώσει στα παιδιά τον πλούτο της μουσικής και να αναδείξει τη σημασία της φιλιάς, της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
  Με όχημα τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους και πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θεατές ενεργοποιούν τη φαντασία τους και αλληλεπιδρούν με ρυθμούς και ήχους, καθώς αναζητούν μαζί με τους ήρωες ένα σπάνιο μουσικό όργανο, που ονομάζεται «παρεόφωνο»!

  Ο Δόκτωρ Κορνίλιος, στην αναζήτηση ενός σπάνιου και αρχαίου μουσικού οργάνου που γιατρεύει την «ασθένεια της ξινίλας», αναθέτει στους Burger Project τη δύσκολη αποστολή που τους στέλνει στα πέρατα του κόσμου.

  Συντελεστές
  Μουσική-Σενάριο-Σκηνοθεσία: The Burger Project
  Κείμενα: Θάνος Κοσμίδης
  Κοστούμια: The Burger Project
  Σκηνικά- Κούκλες: Ομάδα Playroom
  Φωτισμοί: Θάνος Κοσμίδης
  Φωτογραφίες: Nick Zarago

  Με τους: Αλέξη Ιωάννου, Θάνο Κοσμίδη, Έλενα Ιωάννου, Αλέκο Γεωργουλόπουλο

  Μέρα και ώρα παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 17.30

  Διάρκεια: 90 λεπτά (με διάλειμμα)

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk