• Αναζήτηση
 • Συνεδριάζουν οι τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας

  Συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει σήμερα Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για μια περίοδο με πολλά ανοιχτά

  Συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει σήμερα Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για μια περίοδο με πολλά ανοιχτά ζητήματα, στον απόηχο της ΔΕΘ, των γερμανικών εκλογών και των νέων ισορροπιών που διαμορφώνονται στην Ευρώπη.

  Επιπλέον στην Πειραιώς αξιολογούν θετικά τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, και σημειώνουν ότι καταγράφεται η μεγάλη υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα σε ότι αφορά τις εμφανίσεις των δυο πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ.

  Στη μέτρηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου Τύπου, καταγράφεται, για άλλη μια φορά, το μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης που δεν είναι ικανοποιημένο από την Κυβέρνηση και πιστεύει ότι υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές (6/10).

  «Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (85%) θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πάρει και νέα μέτρα. Επίσης, το ισχυρό πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου με μεγάλη διαφορά, φτάνει στο 13%. Τέλος, η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών ζητούν την παραίτηση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας για τις ευθύνες που έχει για την μόλυνση του Σαρωνικού και των ακτών της Αττικής», επισημαίνεται.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk