Ενίσχυση πωλήσεων της Creta Farms στην Αυστραλία

Θετική αναμένεται και η φετινή χρονιά από την δραστηριοποίηση της Creta Farms στην αγορά της Αυστραλίας, αφού οι πωλήσεις του πρώτου τετραμήνου αυξήθηκαν κατά 29% και ανήλθαν σε 12,5 εκατ. δολ. Αυστραλίας.

Θετική αναμένεται και η φετινή χρονιά από την δραστηριοποίηση της Creta Farms στην αγορά της Αυστραλίας, αφού οι πωλήσεις του πρώτου τετραμήνου αυξήθηκαν κατά 29% και ανήλθαν σε 12,5 εκατ. δολ. Αυστραλίας.
Η Creta Farms έχει συνάψει συνεργασία με τη μορφή της αδειοδότησης (licensing agreement) με την Primo SmallGoods, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αλλαντικών στην Αυστραλία και θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου κρέατος στον κόσμο, της Βραζιλιάνικης JBS.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η φετινή χρονιά ξεκίνησε δυναμικά με τις πωλήσεις του πρώτου τετραμήνου να αυξάνονται κατά 29% και να ανέρχονται σε AUD 12,5 εκατ., και με τις πωλήσεις like-for-like να αυξάνονται κατά 24%. Με θετικούς ρυθμούς «έτρεξαν» επίσης οι πωλήσεις του Απριλίου οι οποίες ήταν αυξημένες κατά 50% με τις πωλήσεις like-for-like να είναι αυξημένες κατά 39%.
Πιο συγκεκριμένα, είκοσι κωδικοί προϊόντων βασιζόμενοι στην παγκοσμίως πατενταρισμένη τεχνολογία της αντικατάστασης του ζωικού λίπους με την έκχυση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε εκλεκτά κομμάτια κρέατος υψηλής ποιότητος, έχουν συνεισφέρει πωλήσεις άνω των 52 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (AUD) από την αρχή της συνεργασίας.
Τα προϊόντα «Oliving» στην Αυστραλία προσφέρουν διαφοροποίηση στην κατηγορία των αλλαντικών και έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στο καλάθι του σουπερ μάρκετ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Τα προϊόντα βρίσκονται σε 1.700 σημεία πώλησης, στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ Coles & Woolworths, έχοντας κατακτήσει μερίδιο αγοράς 3,5% στον κλάδο των αλλαντικών.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των πωλήσεων στην Αυστραλία. Αναμφισβήτητα υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή μιας και οι στόχοι που αρχικώς ετέθησαν έχουν επιτευχθεί και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν υπερβεί το budget που έχει καταρτιστεί. Χαιρόμαστε που καλύπτουμε τις προσδοκίες των Αυστραλών συνεργατών μας, χτίζοντας τη βάση για να αναπτυχθεί περαιτέρω η προϊοντική μας γκάμα».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk