Ποτάμι: «Βλέπουν ότι δεν βγαίνουν οι 200 και παίζουν παιχνίδια»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το Ποτάμι με αφορμή διαρροές για το ζήτημα της συγκέντρωσης των 200 ψήφων για τον εκλογικό νόμο. «Ψάχνει για πρόθυμους να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά σχέδιά της. Βλέποντας λοιπόν ότι δεν συγκεντρώνει τον αριθμό των 200, αρχίζει νέα μαγειρέματα προσπαθώντας να δει ‘πού θα κάτσει η μπίλια’».

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το Ποτάμι με αφορμή διαρροές για το ζήτημα της συγκέντρωσης των 200 ψήφων για τον εκλογικό νόμο.

«Ψάχνει για πρόθυμους να υπηρετήσουν τα μικροκομματικά σχέδιά της. Βλέποντας λοιπόν ότι δεν συγκεντρώνει τον αριθμό των 200, αρχίζει νέα μαγειρέματα προσπαθώντας να δει ‘πού θα κάτσει η μπίλια’».

Το Κίνημα υπενθυμίζει την ολοκληρωμένη πρότασή του «που εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα από το σημερινό σύστημα και δημιουργεί προϋποθέσεις κυβερνησιμότητας».

«Πρόσφατα κατέθεσε στη Βουλή τροπολογίες για αναλογικό bonus στο πρώτο κόμμα, για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και την ψήφο στα 17.

» Έχει δείξει στη διαδρομή του ότι δεν σηκώνει ‘σημαίες ευκαιρίας’, δεν μπαίνει σε παζάρια, ούτε σε παιχνίδια παρασκηνίου» καταλήγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk