Εγκρίθηκε η συγχώνευση του London Stock Exchange με το Deutsche Boerse

Οι μέτοχοι της εταιρίας λειτουργίας του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange (LSE), ενέκριναν το σχέδιο συγχώνευσης με την εταιρία λειτουργίας του γερμανικού χρηματιστηρίου, Deutsche Boerse, όπως ανακοίνωσε η βρετανική εταιρία. Η LSE μαζί με το γερμανικό χρηματιστήριο έχει δεσμευθεί να προχωρήσει τα σχέδια συγχώνευσης παρά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit.

Οι μέτοχοι της εταιρίας λειτουργίας του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange (LSE), ενέκριναν το σχέδιο συγχώνευσης με την εταιρία λειτουργίας του γερμανικού χρηματιστηρίου, Deutsche Boerse, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρία.

Η LSE, η οποία μαζί με το γερμανικό χρηματιστήριο έχει δεσμευθεί να προχωρήσει τα σχέδια συγχώνευσης παρά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit, ανακοίνωσε ότι το 99,89% των ψήφων κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων ήταν υπέρ της συμφωνίας.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η μετοχή της LSE κατέγραψε πτώση 0,5%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk