Πρόστιμο στον Ολυμπιακό, απαλλαγή σε Αγγελόπουλους

Με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με ημερομηνία δημοσίευσης την 18η Απριλίου. Στην επιστολή της εκείνη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφραζε απορίες για το σκεπτικό «δικαίωσης» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ από τις 15 Ιουνίου 2015 σε αθλητική εφημερίδα. Ο αθλητικός δικαστής έκανε και αυστηρή έγγραφη επίπληξη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός απαλλάσσοντας πάντως τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΚΑΕ Ολυμπιακός για ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με ημερομηνία δημοσίευσης την 18η Απριλίου.

Στην επιστολή της εκείνη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφραζε απορίες για το σκεπτικό «δικαίωσης» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ από τις 15 Ιουνίου 2015 σε αθλητική εφημερίδα.

Ο αθλητικός δικαστής έκανε και αυστηρή έγγραφη επίπληξη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός απαλλάσσοντας πάντως τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

«1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την από 18-4-2016 ανακοίνωσή της, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 25.000€ και

2) Απαλλάσσεται:

α) ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και

β) ο Γεώργιος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk