• Αναζήτηση
 • Συλλήψεις οπαδών για την επίθεση στο πούλμαν της Μάντσεστερ

  «Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό όλων όσων επιτέθηκαν στο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Κουτιά μπύρας, μπουκάλια και πέτρες «προσγειώθηκαν» στο πούλμαν λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσει στο χώρο του σταδίου. Ένα τζάμι έσπασε ενώ εκτοξεύθηκε και καπνογόνο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό όλων όσων επιτέθηκαν στο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

  Κουτιά μπύρας, μπουκάλια και πέτρες «προσγειώθηκαν» στο πούλμαν λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσει στο χώρο του σταδίου. Ένα τζάμι έσπασε ενώ εκτοξεύθηκε και καπνογόνο.

  Οι αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη τριών οπαδών της Γουέστ Χαμ, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες άλλων τεσσάρων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για ανάμειξη στα επεισόδια. Να σημειωθεί πως η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως οι οπαδοί, που συμμετείχαν στην επίθεση, θ’ αποκλειστούν δια βίου από τα γήπεδα και τους αγώνες των «σφυριών».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk