Υλικά: 1,5 πακέτα πτι μπερ μπισκότα 100γρ υποβρύχιο μαστίχα 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια 5-6 κ.σ. κακάο 100 γρ κουβερτούρα λιωμένη λίγο γάλα (περίπου 1 φλυτζάνι του καφέ) 200 γρ Flora με extra βούτυρο λιωμένο για την επικάλυψη θα χρειαστούμε 100 γρ περίπου κουβερτούρα 50γρ κρέμα γαλακτος 200γρ σαντιγύ κακάο Εκτέλεση: 1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα,το βούτυρο και το υποβρύχιο. 2. Σπάμε τα μπισκότα μας σε ένα μπολ. 3. Στο μπολ ρίχνω και το μίγμα σοκολάτας που λιώσαμε στο βήμα 1 μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.. 4. Τα αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
5. Όταν παγώσει το μωσαικό, κάνουμε μια στρώση από τη σαντυγί.
6. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάκτος και περιχύνουμε την τούρτα,πασπαλίζουμε με κακάο.
Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!



