Υλικά: για 3 μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300γρ κολοκύθα σε κύβους
2 φλ. καφέ ρύζι καρολίνα
2 φλ. καφέ πλιγούρι
2 φλ.καφέ λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. Flora με βούτυρο
παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την κολοκύθα.
2. Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το κρασί , περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
3. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός το βούτυρο.
4. Βάζουμε λίγο νερό να βράσει , μόλις αποροφηθεί ρίζχνουμε ακόμη λίγο νερό. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γίνει το ρύζι αλλά να μην παραβράσει.
5. Κατεβάζουμε από τη φωτιά , προσθέτουμε το βούτυρο και είναι έτοιμο.
Τρώγεται ευχάριστα με ψάρι.

Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET από τo food blog To μυαλό στο φαγητό!



