Υλικά
- 7 Φλιτζάνια νερό
- 1 φλυτζάνι τραχανά
- 1 knorr ζωμός βοδινού “σπίτικος”
- 100 γρ. πικάντικο λουκάνικο
- 4 φέτες Ψωμιού
- Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι, Ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε βαθύ σκεύος, πάνω σε δυνατή φωτιά, ζεσταίνω το νερό. Ρίχνω τον “ζωμό” και ανακατεύω.
Μόλις βράσει το νερό, ρίχνω τον τραχανά και χαμηλώνω την φωτιά. Αφήνω να βράσει για 15 περίπου λεπτά.
Ψήνω στον φούρνο τις φέτες ψωμιού, αφού τις ραντίσω με λάδι και τις πασπαλίσω με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίγανη.
Πρίν το σερβίρισμα, “στολίζω” τις φέτες ψωμιού με το λουκάνικο (κομμένο λεπτές φέτες) και συνοδεύω την σούπα μου.
Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στo πλαίσιo των Food Blog Awards του BHMA GOURMET από το food blog Μajeriko




