Μπλάτερ: «Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA»

«Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA» ήταν η πρώτη δήλωση του Σεπ Μπλάτερ μετά την απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας να του επιβάλλει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και πως, εάν χρειαστεί, θα κινηθεί νομικά στα ελβετικά δικαστήρια.

«Θα παλέψω για μένα και θα παλέψω για τη FIFA» ήταν η πρώτη δήλωση του Σεπ Μπλάτερ μετά την απόφαση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας να του επιβάλλει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια.

Ο 79χρονος Ελβετός είπε, επίσης, ότι θα διαβιβάσει την υπόθεσή του στην επιτροπή εφέσεων της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, θα προσφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης ή θα κινηθεί νομικά στα ελβετικά δικαστήρια, εάν χρειαστεί.

Για την επιτροπή δεοντολογίας επισήμανε ότι «κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σύστημα», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η εν λόγω επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να πηγαίνει ενάντια στον πρόεδρο της FIFA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Στο Πόρτο – Beverly – Χέλι… Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι λέει ότι αυτό εδώ θα είναι το καλοκαίρι των ολόχρυσων, άκρως εντυπωσιακών πλωτών βασιλείων, των ελικοπτέρων... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk