Η Σκαρλάτου προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Αγγελική Σκαρλάτου είναι η ιστιοπλόος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η χώρα μας είχε ένα «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη κλάση, το οποίο κέρδισε στους διεθνείς αγώνες του Ομάν, και στους εσωτερικούς αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον ΝΟΤΚ η αθλήτρια του ΝΟΚ Βουλιαγμένης ήταν η νικήτρια και πήρε την πρόκριση. Θα είναι η 4η φορά που η Σκαρλάτου θα λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η Αγγελική Σκαρλάτου είναι η ιστιοπλόος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η χώρα μας είχε ένα «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη κλάση, το οποίο κέρδισε στους διεθνείς αγώνες του Ομάν, και στους εσωτερικούς αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον ΝΟΤΚ η αθλήτρια του ΝΟΚ Βουλιαγμένης ήταν η νικήτρια και πήρε την πρόκριση. Θα είναι η 4η φορά που η Σκαρλάτου θα λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Και στους δύο αγώνες πρόκρισης έγιναν συνολικά 8 ιστιοδρομίες και η Σκαρλάτου νίκησε σε όλες. Έτσι, κατέλαβε άνετα την 1η θέση μεταξύ των πέντε σκαφών που έλαβαν μέρος. Δεύτερη ήταν η Αικατερίνη Δίβαρη του ΝΑΟΒΒ και τρίτη η Ευαγγελία Καραγιώργου του ΝΟΚΒ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk