Στους κορυφαίους της Ευρώπης συμπεριελήφθηκε ο Κώστας Μανωλάς εξ αιτίας των εμφανίσεών του από τις αρχές του 2015. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας των κεντρικών αμυντικών του «CIES Football Observatory Weekly Post» έχοντας συγκεντρώσει 64 βαθμούς, οι οποίο προκύπτουν βάσει των στατιστικών του, στα ματς που έχει αγωνιστεί.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έχει 100 βαθμούς, ενώ στις δυο επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Μάρτιν Ντεμικέλις και Ματς Χούμελς.

Όσο για τους μέσους, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νούρι Σαχίν της Ντόρτμουντ, ενώ δεύτερος είναι ο Πολ Πογκμπά και τρίτος ο Λουίς Φερναντίνιο.

Στους μπακ, πρώτος είναι ο Γκαέλ Κλισί, δεύτερος ο Μαρσέλο και τρίτος ο Ραφίνια. Στους μεσοεπιθετικούς, στην κορυφή βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ, στη δεύτερη θέση ο Μεσούτ Οζίλ και στην τρίτη θέση ο Χεσούς Νάβας.

Τέλος, στους επιθετικούς στην κορυφή βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Άριεν Ρόμπεν και στην τρίτη θέση ο Μπας Ντοστ.