Την υπηρεσία Μobile Βanking για ιδιώτες πελάτες στην Ελλάδα, η οποία τους επιτρέπει με μία μόνο εφαρμογή (app), να διαχειρίζονται όλους τους HSBC λογαριασμούς που διατηρούν ανά τον κόσμο και να πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές μέσω συσκευών smartphone και tablet, λάνσαρε η τράπεζα.
Η εφαρμογή Mobile Banking είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone®, iPad® και Android™ για πελάτες της HSBC σε 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και έχει έως τώρα συμπληρώσει περισσότερα από 6.7 εκατομμύρια downloads.
Οι ιδιώτες πελάτες της HSBC Ελλάδος που διαθέτουν συσκευές iOS και Android μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση στις περισσότερες από τις λειτουργίες της υπηρεσίας «Internet Banking από την HSBC» που είναι διαθέσιμες διαδικτυακά μέσω υπολογιστή.
Μέσω της εφαρμογής οι ιδιώτες πελάτες μπορούν να:
•Βλέπουν ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο το υπόλοιπο λογαριασμών τους σε 26 χώρες με την υπηρεσία Global View
•Ενημερώνονται για τους λογαριασμούς τους και για τις 90 πιο πρόσφατες συναλλαγές τους
•Ενημερώνονται για το υπόλοιπο, τις πρόσφατες κινήσεις και τον τελευταίο λογαριασμό των πιστωτικών καρτών τους
•Πληρώνουν πιστωτικές κάρτες, δόσεις δανείων και λογαριασμούς
•Μεταφέρουν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών τους στην HSBC Ελλάδος
•Μεταφέρουν χρήματα σε λογαριασμούς και κάρτες άλλης τράπεζας εντός Ελλάδoς αλλά και σε τράπεζες στο εξωτερικό
•Πραγματοποιούν αποστολή και λήψη ασφαλών μηνυμάτων (secure messages)
•Ανοίγουν προθεσμιακές καταθέσεις
•Ενημερώνονται για ισοτιμίες ξένου συναλλάγματος και επιτόκια λογαριασμών και προθεσμιακών καταθέσεων.
Επιπλέον ενημερώσεις (updates) και χαρακτηριστικά της εφαρμογής αναμένεται να προστεθούν στο άμεσο μέλλον.
Η εφαρμογή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επένδυσης της Τράπεζας σε ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες να διαχειρίζονται τα χρήματά τους τόσο στα καταστήματα όσο μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου και κινητών συσκευών ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.
Πρόσβαση στην υπηρεσία Mobile Banking μπορούν να έχουν οι πελάτες της υπηρεσίας «Internet Banking από την HSBC». Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή στο www.hsbc.gr/mobile.
O κ. Στέλιος Πιρπινιάς Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, δήλωσε ότι «η HSBC, η μοναδική πλέον παγκόσμια τράπεζα που παρέχει πλήρες φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαθέτει τώρα και στους πελάτες της στην Ελλάδα την εφαρμογή Mobile Banking προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές ‘όπου κι αν βρίσκονται’ ανά τον κόσμο μέσω κινητών συσκευών και tablets. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία και το Μobile Βanking αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσα από ποικιλία καναλιών».