Το Platanos PARKING, ο νέος υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην Κηφισιά, προκρίθηκε στα τρία καλύτερα πάρκινγκ στην Ευρώπη στην κατηγορία «Νέοι Σταθμοί Αυτοκινήτων», στο πλαίσιο των βραβείων «European Parking Awards» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χώρων Στάθμευσης (European Parking Association).
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο συνέδριο της Ομοσπονδίας στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, στο Βερολίνο. Ο Σταθμός Αυτοκινήτων Platanos PARKING ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2014, με σκοπό να δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζει η περιοχή της Κηφισιάς.
Το πολυώροφο πάρκινγκ συνολικής χωρητικότητας 617 θέσεων εξυπηρετεί τους κατοίκους της Κηφισιάς, τους επισκέπτες της πόλης, τους εργαζόμενους αλλά και όσους χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προσφέροντας ειδικά εκπτωτικά πακέτα για κάθε χρήση.
Ο υπόγειος Σταθμός λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης, ενώ έχουν δημιουργηθεί ειδικές θέσεις για την εξυπηρέτηση ατόμων με μειωμένη κινητικότητα. Επιπλέον, διαθέτει χώρο αναμονής για τους συνεπιβάτες, χώρους για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, θέσεις ειδικών διαστάσεων για μεγάλα αυτοκίνητα αλλά και για δίκυκλα, ενώ στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί και πλυντήριο αυτοκινήτων. Με συνολική δυναμικότητα 5.200 θέσεων , ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διαχειριστές χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα.