Χλ.Βλασσοπούλου:Οι ψηφοφόροι του Ποταμιού θα ψηφίσουν τους πιο άξιους

«Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά και Νήσων το όνομά μου έχει τυπωθεί λανθασμένα : αντί Βλασσοπούλου Χλόη-Άννα τυπώθηκε Βλασσοπούλου Άννα-Χλόη» αναφέρει σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η υποψήφια με Το Ποτάμι στην Α’ Πειραιά.

«Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά και Νήσων το όνομά μου έχει τυπωθεί λανθασμένα : αντί Βλασσοπούλου Χλόη-Άννα τυπώθηκε Βλασσοπούλου Άννα-Χλόη» αναφέρει σε μήνυμά της στον προσωικό της λογαριασμό στο facebook η υποψήφια με Το Ποτάμι στην Α’ Πειραιά.

Και προσθέτει: «Δυστυχώς αυτό το λάθος δεν είναι μία λεπτομέρεια, γιατί είναι πρόβλημα και νομικής και πολιτικής φύσεως στο βαθμό που έχω παρουσιαστεί σε όλους τους φίλους ψηφοφόρους ως «Χλόη».

Το λάθος έγινε αντιληπτό μετά την εκτύπωση των ψηφοδελτίων. Με κάποιο επιπλέον κόστος θα μπορούσε να έχει διορθωθεί με επανεκτύπωσή τους αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η παλαιοκομματική και πελατειακή πρακτική ελεύθερης εκτύπωσης και διακίνησης ψηφοδελτίων από υποψηφίους του ψηφοδελτίου δεν επέτρεψε τον έλεγχο τους από το κόμμα. Θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τους ψηφοφόρους της Α’ Πειραιά και των Νησιών για το λάθος αυτό και τους παρακαλώ να ενημερώσουν τους φίλους και γνωστούς τους.


Είμαι πεπεισμένη πως οι ψηφοφόροι του Ποταμιού θα ψηφίσουν τους πιο άξιους και θα καταπολεμήσουν τις παλαιοκομματικέ
ς πρακτικές για να μπορέσουμε να τ΄αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk