Βίντεο-ντοκουμέντο: Χρυσαυγίτες ψέλνουν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας

Μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται σε συγκέντρωση να ψέλνουν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας με φόντο την σημαία της Βέρμαχτ, του στρατού της γερμανικής κατοχής. Στη συνέχεια, αναφωνούν «Seig Heil» (Ζήτω Η Νίκη). Το βίντεο -ντοκουμέντο δίνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται σε συγκέντρωση να ψέλνουν τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας με φόντο την σημαία της Βέρμαχτ, του στρατού της γερμανικής κατοχής. Στη συνέχεια, αναφωνούν «Seig Heil» (Ζήτω Η Νίκη).

Το βίντεο -ντοκουμέντο δίνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Η εκδήλωση ξεκινά με έναν ομιλητή να λέει: «Για τους ενάρετους πεσόντες. Για το αίμα. Για την αξιοπρέπεια. Για τη συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της φυλής μας. Για τη φυλή».

Ο ομιλητής δηλώνει ότι θα ακουστεί μία σύνθεση του «Καιάδα» που είναι αφιερωμένη «στους ενάρετους πεσόντες, σε αυτούς που έχουν δώσει την ψυχή τους για να είναι αυτή η χώρα ανεξάρτητη, λεύτερη, περήφανη και δυνατή», ενώ πίσω φαίνεται η πολεμική σημαία του Τρίτου Ράιχ με τη σβάστικα.

Ακολουθούν τα συνθήματα: «Ζήτω ο αρχηγός», «Ζήτω η Χρυσή Αυγή» και ο ναζιστικός χαιρετισμός.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο, έχοντας υψωμένα τα χέρια τους.

Ακολουθεί ο ύμνος της ναζιστικής Γερμανίας «Deutschland, Deutschland uber alles» και μετά αναφωνούν: «Seig Heil» με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να έχουν υψώσει τα χέρια σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk