ΠαΣοΚ: Δυνατά μετά την αιμορραγία

Στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα, μία από τις περιφέρειες που αναμένεται να αιμορραγήσει το ΠαΣοΚ προς το κόμμα Παπανδρέου λόγω του Φίλιππου Σαχινίδη, θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα, μία από τις περιφέρειες που αναμένεται να αιμορραγήσει το ΠαΣοΚ προς το κόμμα Παπανδρέου λόγω του Φίλιππου Σαχινίδη, θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη Λάρισα όμως υπάρχει η πολύ ισχυρή υποψηφιότητα του Ν. Τσιλιμίγκα και αναμένεται να μετατραπεί η εκλογική αναμέτρηση σε ντέρμπι.

Στην Α’ Αθήνας κατεβαίνουν υποψήφιοι οι Κώστας Σκανδαλίδης, Συλβάνα Ράπτη, Νάσος Αλευράς, Θανάσης Χειμωνάς, Μάνος Επιτροπάκης. Στη Β’ Αθήνας οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Λαοπόδης, Αννα Βερούλη, Μιχάλης Θεοδώρου.
Στη Χαρ. Τρικούπη σημειώνουν ότι ο βασικός κορμός της παράταξης έμεινε αλώβητος παρά τη διάσπαση Παπανδρέου, ο οποίος φαίνεται ότι έχει τις μεγαλύτερες δυνάμεις του στην Κρήτη και στη Δυτική Ελλάδα. Οι βουλευτές, πλην όσων αποχώρησαν από το ΠαΣοΚ – Δημοκρατική Παράταξη, θα θέσουν ξανά υποψηφιότητα στις εκλογικές περιφέρειές τους, το ίδιο και τα μέλη της κυβέρνησης (Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Ντόλιος).
Επίσης στις περιοχές που έφυγαν βουλευτές για το Κίνημα, τα στελέχη του ΠαΣοΚ εκτιμούν ότι έχουν φτιάξει δυνατούς συνδυασμούς. Στην Αιτωλοακαρνανία, από όπου έφυγε ο Θάνος Μωραΐτης, κατεβαίνουν στις εκλογές οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Γρηγόρης Τζαμαλής, Αννα Ροκοφύλλου.
Στην Εύβοια, όπου εκλεγόταν ο Συμεών Κεδίκογλου, έχει φτιαχτεί ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο με τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Θανάση Τάρτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Ζαχαρούλα Μπελαβράκη, Γιώργο Χότζογλου.
Στην Κέρκυρα, μόλις αποχώρησε η Αντζελα Γκερέκου, βγήκαν νέες δυνάμεις στο προσκήνιο: Σπύρος Νικόπουλος, Λευτέρης Κουλούρης, Πέτσιου Λίλα, Σπύρος Καρδακάρης.
Το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας είναι πλήρως ανανεωμένο, με τους Γιάννη Αναστασίου και Μαρία Γείτση.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk