Ο Πάνος Καμένος υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στα Δωδεκάνησα

Παρουσιάζονται σταδιακά τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στα ψηφοδέλτια μετέχουν όλοι οι νυν βουλευτές, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και τα Δωδεκάνησα.

Παρουσιάζονται σταδιακά τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στα ψηφοδέλτια μετέχουν όλοι οι νυν βουλευτές, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και τα Δωδεκάνησα.

Στην Α’ Αθηνών θα πολιτευθεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις και στη Φωκίδα ο δημοσιογράφος Σπ.Τρίψας.

Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Τέρενς Κουίκ, δεύτερος ο καθηγητής Ι.Βάμβουκας που προέρχεται από τη Νέα ΜΕΡΑ, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση τοποθετείται ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Επίσης, στην Α’ Αθηνών θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Π.Αβραμόπουλος, Ντ.Αργυρόπουλος, Έλενα Κουντουρά, Αν.Μπάστα, Στ.Μελά, κ.ά.

Στη Β’ Αθηνών οι Γ.Αγγελάκης, Δαμ.Βασιλειάδης, Ευ.Εγγλέζου, Ομ.Ευστρατιάδης, Γ.Κολυβάς, Ελ.Λεπίδα, Κ.Μανίκας, Χρ.Μαστραντώνης, Περ.Νεάρχου, Αθ.Παπαχριστόπουλος, Ιω.Σακκάς, Ελ.Σκλαβενίτη, κ.ά.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι Γ.Αβραμίδης, Χρυσ.Αθανασίου, Ανασ.Δαλακλή, Κ.Ζουράρις, Γ.Καλεάδης, Αλ. Κιτικίδης, Δ.Λάβδης, Εμ.Σπανίδης, Θ.Τοσουνίδης κ.ά.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα πολιτευθούν, μεταξύ άλλων, οι Κυρ.Αντωνιάδης, Στ.Βαλάνη, Μ.Καραβέλας Π.Μαραπίδης, Σταυρ.Ξουλίδου.

Στην Α’ Πειραιά θα είναι οι Π.Αρβανίτης, Γ.Βαγιάκης, Γ.Βοϊδονικόλας, Γ.Ζησιμάτος, Γ.Χριστοφορίδης κ.ά.

Στη Β’ Πειραιά θα είναι οι Π.Γκιόκας Κ.Ευσταθόπουλος, Δημ.Καμμένος, Ειρ.Μαρούπα, Δημ.Χρυσικόπουλος κ.ά.

Στην Περιφέρεια Αττικής θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Μ.Βασιλείου, Κ.Γεωργόπουλος, Κ.Κατσίκης, Σπ.Σαββίδης, Π.Χαϊκάλης.

Τέλος, στο Επικρατείας θα μετάσχουν (κατ’ αριθμητική σειρά) ο Τέρενς Κουίκ, ο Γ.Βάμβουκας, ο Κ.Ντάλιος, ο Φ.Μακρής, ο Ευθ.Δρόσος, ο Ελ.Λιντοβόης, ο Παν.Καρβελάς, η Δημ.Ρετσίνα-Φωτεινίδου, η Ευ.Σαρηγιαννίδη, ο Γ.Κακαρελίδης ο Σ.Στεργίου και ο Π.Σγουρίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk