Μ. Καρχιμάκης: Προσχωρεί στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου

Την αποχώρησή του από το ΠαΣοΚ για να προσχωρήσει στο νέο κόμμα του Γ.Παπανδρέου γνωστοποίησε το στέλεχος του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, με σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε.

Την αποχώρησή του από το ΠαΣοΚ για να προσχωρήσει στο νέο κόμμα του Γ.Παπανδρέου γνωστοποίησε το στέλεχος του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, με σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε. Πρόκειται για το πρώτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δημόσια ανακοινώνει την παραίτησή του από το ΠαΣοΚ και τη συμπόρευσή του με το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Η δήλωση του κ. Καρχιμάκη είναι:

«Μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές.

Ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί 40 χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας.

Δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει.

Ήρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk