Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Νίκη Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Νίκη Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Νίκη Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής.

Στην επιστολή της προς τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη η κυρία Φούντα αναφέρει:

«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την επιθυμία μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ και να παραμείνω ως ανεξάρτητη βουλευτής».

Με εκτίμηση, Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας».

Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο της κ. Φούντα αναφέρεται: «Η πολιτική στάση και θεώρηση της βουλευτού διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας».

»Η βουλευτής εύχεται κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η κυρία Φούντα είχε ενημερώσει ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί από την ΔΗΜΑΡ, αλλά ότι θα ψηφίσει «όχι» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανεξαρτητοποιείται από την ΔΗΜΑΡ και ο βουλευτής Θωμάς Ψύρρας κάτι που διαψεύδεται από την Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

Με ένα πολύ λιτό κείμενο σχολίασε η ΔΗΜΑΡ την απόφαση της βουλευτού.

«Η βουλευτής κ. Νίκη Φούντα, με την ανεξαρτητοποίηση της, επέλεξε το δρόμο της. Η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει το δικό της» αναφέρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk