Στο ΒΗΜΑGourmet που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Βήμα:

Ετοιμάζουμε μεζέδες για την ομάδα: τις δοκιμασμένες γεύσεις των φιλάθλων και τα πιο ιδιαίτερα πιάτα για να συνοδεύσουμε την μπίρα μας.

Το ρίχνουμε στην οικονομική ψαροφαγία με πρωτότυπες, αλλά απλούστατες συνταγές και αναδεικνύουμε τα βλίτα σε ευφάνταστους και κλασικούς συνδυασμούς.

Δοκιμάζουμε την ΠΟΠ φορμαέλα σε δύο εκδοχές και κερνάμε καλοκαιρινά γλυκά.

Και όπως σε κάθε τεύχος, στρώνουμε καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι!