YΛΙΚΑ (για 12 κομμάτια)

2 αγγουράκια, τριμμένα και στραγγισμένα στο σουρωτήρι

3 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες

½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

1 σφηνοπότηρο ούζο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

12 κρίθινα παξιμαδάκια

1 φλ. φέτα, τριμμένη

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξηρή ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αγγουράκια, τις ντομάτες, την πιπεριά και το ούζο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω στα παξιμάδια.

Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.