• Αναζήτηση

Δρίτσας: Τα οργανωμένα συμφέροντα αποδείχτηκαν ξανά ισχυρά

Ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο του Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας ανέφερε, μετά τα πρώτα αποτελέσματα, πως «οργανωμένα συμφέροντα αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά ισχυρά στην πόλη μας, και μάλιστα με δύο εκδοχές». «Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, ο ελληνικός λαός και οι πολίτες του Πειραιά δικαιούνται ένα άλλο μέλλον, θα το διεκδικήσουμε μαζί τους» είπε ο Θ.Δρίτσας.

Ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο του Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας ανέφερε, μετά τα πρώτα αποτελέσματα, πως «οργανωμένα συμφέροντα αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά ισχυρά στην πόλη μας, και μάλιστα με δύο εκδοχές».

«Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα για την πόλη μας, παλέψαμε για να αλλάξει ο Πειραιάς. Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών του Πειραιά, μας τίμησε, ενέκρινε το πρόγραμμα μας και το μήνυμά μας. Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους υποσχόμαστε ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε αποτελούν διαρκή οδηγό για μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Θ.Δρίτσας.

«Οργανωμένα συμφέροντα αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά στην πόλη ισχυρά, και μάλιστα με δυο εκδοχές» τόνισε, λέγοντας πως «το προηγούμενο διάστημα εξηγήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της μια επόμενη δημοτική αρχή είτε υπό τον κο Μιχαλολιάκο είτε υπό τον κο Μώραλη. Σε αυτό επιμένουμε».

Ο Θ.Δρίτσας εξέφρασε επίσης την ανησυχία του επειδή, όπως είπε, σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς «έζησε στιγμές ντροπής για τη δημοκρατία, και τον πολιτισμό μας. Καταγράφτηκαν γεγονότα που θέτουν θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας».

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τον Πειραιά, την περιφέρεια, την Ελλάδα, για την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός και οι πολίτες του Πειραιά, δικαιούνται ένα άλλο μέλλον. Θα το διεκδικήσουμε μαζί τους» κατέληξε.

Ο Θ.Δρίτσσας διευκρίνισε ότι θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τον Γ.Μώραλη και με τον Β.Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως «αυτό επιτάσσει η αντίληψη μας για την δημοκρατία».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk