Στελέχη πάνε κι έρχονται στη ΝΕΡΙΤ -Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις

Τελειωμό δεν έχουν οι ανακατατάξεις στη ΝΕΡΙΤ τη στιγμή που ο νέος φορέας καλείται να λειτουργήσει κάτω από τις μεγάλες πιέσεις της προεκλογικής περιόδου. Πάντως όσο περνάνε οι μέρες η ΝΕΡΙΤ μοιάζει όλο και περισσότερο με ακυβέρνητο καράβι με στελέχη να απομακρύνονται ή να παραιτούνται κάτω από έναν βομβαρδισμό αλληλο – καταγγελιών.

Τελειωμό δεν έχουν οι ανακατατάξεις στη ΝΕΡΙΤ τη στιγμή που ο νέος φορέας καλείται να λειτουργήσει κάτω από τις μεγάλες πιέσεις της προεκλογικής περιόδου. Πάντως όσο περνάνε οι μέρες η ΝΕΡΙΤ μοιάζει όλο και περισσότερο με ακυβέρνητο καράβι με στελέχη να απομακρύνονται ή να παραιτούνται κάτω από έναν βομβαρδισμό αλληλοκαταγγελιών.

Την Τρίτη το Εποπτικό Συμβούλιο του φορέα έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε για λόγους ευθιξίας η αναπληρώτρια διευθύντρια και εκτελεστικξό μέλος του Δ.Σ. κυρία Κατερίνα Ευαγγελάκου. Δεκτή επίσης έκανε και την παραίτηση του κ. Νίκου Ξανθούλη, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στην οργάνωση των Μουσικών Συνόλων.

Ως νέα μέλη εισέρχονται στο ΔΣ του νέου φορέα ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Δονάτος και ο δημοσιογράφος κ. Ροδόλφος Μορώνης. Η θητεία των ανωτέρω λήγει με το πέρας της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, που ορίσθηκε με την 4/3.10.2013 Απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, το Εποπτικό Συμβούλιο έδωσε εντολή στον πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη να προβεί σε πλήρη έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας ανάθεσης των προγραμμάτων που επελέγησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του παυθέντος προέδρου Γ. Προκοπάκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ανέθεσε καθήκοντα Συμβούλου του στον κ. Ξανθούλη για την οργάνωση των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και την προετοιμασία των μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα ακολουθήσουν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk