• Αναζήτηση
 • Καμίνης: Δεν θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος πριν ο ΠΑΟ βρει νέα στέγη

  Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί το γήπεδο της λεωφόρου προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Είναι σαφές το Προεδρικό Διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο δήμος» τόνισε.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί το γήπεδο της λεωφόρου προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

  «Είναι σαφές το Προεδρικό Διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο δήμος» τόνισε στον Σκάι, σημειώνοντας: «Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει, αν δεν κλείσει το καλλιεργούν κάποιοι για προεκλογικούς λόγους» επισήμανε. 

  «Η ανακατασκευή της λεωφόρου δεν αφορά εμένα, αφορά την ΠΑΕ. Το Προεδρικό Διάταγμα έχει προβλέψεις για τη διπλή ανάπλαση, ενώ ο δήμος συνέργησε για να γίνουν εργασίες ανακατασκευής της λεωφόρου (…)» πρόσθεσε.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk