Δ. Καρύδης: «Το ΠαΣοΚ δεν φοβάται το ‘Ποτάμι’ και η ‘Ελιά’ θα έχει συνέχεια και προοπτική»

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ, μίλησε στον Βήμα fm για τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς», το «Ποτάμι» και τις δημοσκοπήσεις

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης μίλησε στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο για τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς», το «Ποτάμι» και τις δημοσκοπήσεις.{{{ audio1 }}}

Για τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς»

«Από τους 58 μπορεί να υπάρχει ένα θέμα ως προς το ψηφοδέλτιο, αλλά έχουν λάβει απόφαση ομόφωνη ότι πολιτικά θα συμμετέχουν κανονικά στη συνδιάσκεψη. Και εμείς, ως ΠΑΣΟΚ, αυτό που είπαμε ότι δεν θα λειτουργήσουμε ηγεμονικά, το έχουμε κάνει πράξη. Και όλες οι κινήσεις που γίνονται είναι ομόφωνες, όλη η προετοιμασία που έχει γίνει και για το σήμα και τους ομιλητές και το κείμενο που θα παρουσιαστεί ως θέσεις επίσης είναι ομόφωνα. Πιστεύουμε ότι αυτό το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς πρέπει να έχει και παρόν και μέλλον.»

Για το «Ποτάμι» και τις δημοσκοπήσεις

«Κάθε εταιρεία έχει τη δική της μέτρηση. Αν δείτε την ίδια εταιρεία (Alco) στην προηγούμενη δημοσκόπησή της έβγαζε το ΠΑΣΟΚ λίγο παραπάνω και ο κόσμος που δεν το ξέρει το καταλαβαίνει. Υπάρχουν και άλλες δημοσκοπήσεις που μας δίνουν στο 5%. Και το «Ποτάμι» στα ίδια επίπεδα, αλλά είναι η πρώτη αίσθηση που υπάρχει. Μπορεί η δεύτερη να είναι και μεγαλύτερη, αλλά και μικρότερη. Μπορεί το «Ποτάμι» να φουσκώνει, μπορεί και να ξεφουσκώνει. Δεν το φοβόμαστε, όμως. Σ’ αυτό που έχουμε ως στόχο να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά, με στόχο, ενότητα και ομοιογένεια, για να δείχνουμε στον κόσμο ότι δουλεύουμε για το καλό της χώρας, την προοπτική της σταθερότητας και να πάμε μπροστά.

Οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων στο «Ποτάμι», αν είναι ένας από το ΠΑΣΟΚ, είναι τρεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνδιάσκεψη αποφασίσαμε να μην τους καλέσουμε, διότι δεν είναι συνέδριο. Αυτή η απόφαση ελήφθη από την οργανωτική επιτροπή και εμείς τη σεβόμαστε.

Δεν θα διαλυθούμε. Θα πάμε πολύ καλά και το ψηφοδέλτιο θα δείτε ότι θα είναι ένα ψηφοδέλτιο μάχιμο, φρέσκο και ανανεωμένο και θα έχει και δοκιμασμένα στελέχη, για να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk