Στις 10 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του πρώην «902»

Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ Γεώργιος Σούρλας επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ Ιωάννη Λασκαρίδη και ενημερώθηκε περί της συμβάσεως μεταβιβάσεως των μετοχών της εταιρίας ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. ιδιοκτήτριας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού με τους διακριτικούς τίτλους «902 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», αντιστοίχως. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίτιμο της πώλησης ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ.

Το ΕΣΡ θα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου με θέμα την πώληση του «902», ενώ είχαν κληθεί οι εκπρόσωποι της εταιρείας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μελών του Συμβουλίου.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ Ι. Λασκαρίδης η σημερινή συνεδρίαση έγινε με σκοπό να ζητήσουν από τον εκπρόσωπο του αγοραστή να τους παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα του σταθμού και από πότε θα αρχίσει να εκπέμπει καννικά, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα εκπέμπει το πρόγραμμα του «902». Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι σιγά – σιγά διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα το οποίο θα είναι έτοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες της πώλησης ο κ. Λασκαρίδης δήλωσε ότι η ολομέλεια του Συμβουλίου θα συζητήσει το θέμα αφού ολοκληρωθεί η έρευνα από τον νομικό και οικονομικό σύμβουλο της Αρχής.

Επισημαίνεται ότι χθες ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ Γεώργιος Σούρλας επισκέφθηκε τον κ Λασκαρίδη και ενημερώθηκε περί της συμβάσεως μεταβιβάσεως των μετοχών της εταιρίας ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. ιδιοκτήτριας τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού με τους διακριτικούς τίτλους «902 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», αντιστοίχως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίτιμο της πώλησης ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ.

Ο κ Σούρλας ρώτησε τον κ Λασκαρίδη για το αν είναι ενήμερος ότι η εταιρεία που αγόρασε τον σταθμό έχει έδρα στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Δείτε επίσης
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk