Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ γνωρίζει καλά ποια είναι τα σημαντικότερά της προσόντα και προτίθεται να τα… προστατέψει. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα USA Today η 34χρονη ηθοποιός, θα σκεφτόταν σοβαρά να ασφαλίσει το πολλά υποσχόμενο μπούστο της με το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Χρειάζομαι μια πρόσκληση ασφάλισης», ανέφερε η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ. Και δείχνοντας το πληθωρικό της μπούστο συμπλήρωσε: «Αυτά εδώ κοστίζουν 5 εκατομμύρια δολάρια!».

Προσφάτως η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ παραδέχτηκε ότι το στήθος της είναι το καλύτερο «κομμάτι» του σώματός της. «Είναι φρικτό να το λέω αλλά μ’ αρέσει το στήθος μου», ανέφερε στο περιοδικό Maxim. «Πάντα με “υπηρέτησε” καλά».

Το στήθος της Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ βρίσκεται στο… επίκεντρο του ενδιαφέροντος της τηλεοπτικής σειράς «The Client List» όπου υποδύεται την πόρνη Ρίλεϊ Παρκς. Όμως, όπως ομολογεί στην USA Today, έχει κουραστεί από τα… σέξι εσώρουχα που φοράει κατά κόρον στη σειρά. « “Έκοψα” τα εσώρουχα εκτός δουλειάς διότι ενώπιον της κάμερας τα… φοράω συνέχεια», ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Κι έτσι δεν θέλω να επιστρέφω στο σπίτι μου και να σκεφτώ (να φορέσω) ένα ακόμα χαριτωμένο σουτιέν ή ένα σετ από κιλότες. Τα έχω ξεπεράσει!»