Μετά από εννέα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον 8,5 χρονών Τσαρλς και τον 6χρονο Τένισον, ο Ράσελ Κρόου και η Ντανιέλα Σπένσερ φαίνεται πως οδεύουν προς το διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sydney Morning Herald, ο 48χρονος Νεοζηλανδός ηθοποιός, βραβευμένος με ΄Οσκαρ για την ερμηνεία του στον «Μονομάχο» και η 43χρονη σύζυγός του και πρώην τραγουδίστρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Προς το παρόν, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ράσελ Κρόου δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επί του ζητήματος.

Οι «ψίθυροι» για τρικυμία στη σχέση των δύο είχαν αρχίσει ήδη να ακούγονται από το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο, η Ντενιέλα Σπένσερ εντοπίστηκε από paparazzi έξω από γνωστό καζίνο της πόλης του Σίδνεϊ με τον Ντάμιαν Γουάιτγουντ, τον παρτενέρ της στο αυστραλέζικο ριάλιτι «Dancing with the stars».

Ωστόσο το θόρυβο και τα σχόλια που προκάλεσε αυτό το στιγμιότυπο καταλάγιασε μια άλλη φωτογραφία λίγες ημέρες αργότερα με τον Κρόου να αγκαλιάζει γεμάτος τρυφερότητα τη σύζυγό του στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος ΄Αντζελες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ντανιέλ Σπένσερ βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Σίδνεϊ με τους δυο γιους της ενώ ο Ράσελ Κρόου είναι στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους. Το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου έκανε μάλιστα μια εμφάνιση στο θέατρο Gramercy της πόλης.

Ο Ράσελ Κρόου, που πριν την Ντανιέλα Σπένσερ είχε ένα φημισμένο θυελλώδη έρωτα με την ηθοποιό Μεγκ Ράιαν, συμμετέχει στα γυρίσματα του βιβλικού έπους Noah σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι όπου συμπρωταγωνιστεί με την ΄Εμμα Γουότσον.