Σε μια ασυνήθιστη διπλή αποκαλυπτήρια τελετή, το διάσημο ζευγάρι Γουίλιαμ Μέισι και Φελίσιτι Χάφμαν απέκτησε τα αστέρια του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Το αστέρι της Φελίσιτι Χάφμαν τοποθετήθηκε δίπλα σε αυτό του συζύγου της Γουίλιαμ Μέισι, ενώ τα αποκαλυπτήρια έγιναν ταυτόχρονα την Τετάρτη 7 Μαρτίου παρουσία πολλών φίλων και συναδέρφων των δύο λαμπερών ηθοποιών.

Στο βήμα του ομιλητή ανέβηκαν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ντέιβιντ Μάμετ αλλά και ο παραγωγός Άρον Σόρκιν, οι οποίοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για τον Γουίλιαμ και την Φελίσιτι, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 11χρονη Σοφία και η 9χρονη Τζόρτζια.

Επίσης, η Φελίσιτι Χάφμαν είχε δίπλα της τις φίλες και συμπρωταγωνίστριές της από την τηλεοπτική σειρά «Desperate Housewives» Βανέσα Γουίλιαμς και Μάρσια Γκρος, ενώ τον Γουίλιαμ Μέισι τίμησαν με την παρουσία τους οι συμπρωταγωνιστές του από την τηλεοπτική σειρά «Shameless», Σανόλα Χάμπτον, Κάμερον Μόναχαν και Τζάστιν Τσάτουιν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά που το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ αποφασίζει να πραγματοποιήσει διπλή αποκαλυπτήρια τελετή αστεριών.

Το πρώτο ζευγάρι στο οποίο απονεμήθηκαν ταυτόχρονα τα αστέρια τους ήταν οι παραγωγοί Λόρεν Σούλερ Ντόνερ και Ρίτσαρντ Ντόνερ, στις 16 Οκτωβρίου του 2008.