Μετά την Κέιτι Πέρι με τον Ράσελ Μπραντ και τον Τζόνι Ντεπ με την Βανέσα Παραντί, ακόμη ένα λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ βάζει τέλος στον φλογερό έρωτά του.

Ο λόγος για την γερμανικής καταγωγής Χάιντι Κλουμ και τον τραγουδιστή Σιλ, οι οποίοι μετά από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών -και ενός ακόμη από προηγούμενη σχέση της Κλουμ, το οποίο υιοθέτησε ο Σιλ- αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το γεγονός με κοινή δήλωσή του στο αμερικάνικο περιοδικό Us Weekly: «Αν και ζήσαμε επτά χρόνια αγαπημένου και ευτυχισμένου γάμου, έπειτα από ΄βαθιά σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Τρέφουμε ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά έχουμε απομακρυνθεί. Ο χωρισμός μας είναι φιλικός και πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη μεταβατική περίοδο. Ευχαριστούμε, τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους θαυμαστές για τα ευγενικά τους λόγια και την υποστήριξή τους. Και για χάρη των παιδιών μας ζητούμε τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».

Αν και η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ καθώς το 38χρονο πρώην μοντέλο της Victoria Secret και νυν επιχειρηματίας και παρουσιάστριας και ο 48χρονος μουσικός ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, η άφιξη της Χάιντι Κλουμ στην πρόσφατη απονομή των Χρυσών Σφαιρών, χωρίς τον σύζυγό της είχε αρχίσει να δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την σχέση τους.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2003, όταν ακόμη η Χάιντι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον πρώην σύντροφό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τον Μάιο του 2005 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μεξικό και από τότε γιορτάζαν τον έρωτά του ανανεώνοντας κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους τους.