Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ -Δευτέρα 14 Νοεμβρίου- η πρεμιέρα του «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1» στο Λος Άντζελες και όλοι οι λαμπεροί πρωταγωνιστές έδωσαν το παρών.

Πλήθος θαυμαστών είχε συγκεντρωθεί -από την προηγούμενη μέρα!- έξω από το Nokia Theatre όπου έγινε η εκδήλωση, προκειμένου να δει από κοντά τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς ταινιών που έχει σπάσει τα ταμεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο την παράσταση στο μαύρο χαλί της πρεμιέρας έκλεψε το ζευγάρι στην οθόνη και τη ζωή, Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ. Η 21 ετών σταρ μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με την εντυπωσιακή και ιδιαίτερα αποκαλυπτική τουαλέτα του οίκου J Mendel που επέλεξε για τη εν λόγω εκδήλωση.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την πολυσυζητημένη σκηνή του γάμου της με το βαμπίρ alter ego του Ρόμπερτ Πάτινσον, η Κρίστεν Στιούαρτ δήλωσε ότι αισθάνθηκε πολύ φυσικά. «Ήταν σαν μια αληθινή τελετή για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον κινηματογραφικό σύζυγό της, ο 25χρονος σταρ δήλωσε για την εν λόγω σκηνή στο αμερικάνικο κανάλι «E! News»: «Η Κρίστεν έδειχνε τόσο τρομοκρατημένη, αλλά και τόσο υπέροχη. Όλοι την κοίταζαν… και ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο αγχωτικός είναι ο γάμος για μια γυναίκα».

Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι ηθοποιοί και μέλη του καστ των ταινιών «Twilight», Νίκι Ριντ, Ελίζαμπεθ Ρίζερ, Κέισι ΛαΜπο, Άσλεϊ Γκριν, Τζούλια Τζόουνς, Άλι Φόλκνερ και ΜαϊΑννα Μπουρινγκ που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Αλλά και οι γοητευτικοί ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία, Τέιλορ Λότνερ, Πίτερ Φατσινέλι, Κέλαν Λουτζ, Άλεξ Μεραζ και Τσάρλι Μπιούλεϊ, αποθεώθηκαν από τις θαυμάστριές τους.

Ωστόσο, εκτός από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, πλήθος άλλων σταρ από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, την μουσική σκηνή και τον αθλητισμό, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Τζένιφερ Λοβ Χιουιτ, Χέδερ Λοκλίαρ, Μπέλα Θρόουν, Ματ Λάτνερ, Ντάνια Ραμίρεζ, Άντρια Γκάμπριελ, Μελίσσα Τζον Χαρτ και Ντέιβιν Χένρι, οι ριάλιτι σταρ αδερφές Κένταλ και Κάιλ Τζένερ, ο μουσικός Μπρούνο Μαρς και η τραγουδίστρια Γουίλοου Σμιθ -κόρη του Γουίλ Σμιθ-, η οδηγός αγώνων Ντανίκα Πάτρικ, αλλά και η συγγραφέας των ομώνυμων βιβλίων στα οποία βασίστηκε η σειρά, Στέφανι Μέγιερ.