Με τρεις συζύγους στο πλάι του παρέλαβε το αστέρι του εχθές Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ηθοποιός Εντ Ο’ Νιλ. Βεβαίως, οι δύο από αυτές ήταν τηλεοπτικές σύντροφοί του, από το παρελθόν και το παρόν.

Η νυν τηλεοπτική του σύζυγος στην επιτυχημένη σειρά «Modern Family» Σοφία Βεργκάρα, ήταν ιδιαίτερα γοητευτική με ένα λευκό μίντι φόρεμα και ψηλοτάκουνες animal-print γόβες.

Αλλά και η Κάιτι Σιγκάλ, που όλοι θυμόμαστε από την κωμική σειρά -που προβλήθηκε επί 10 συνεχόμενες σεζόν- «Married With Children» ως Πέγκι Μπάντι, ήταν κομψή με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα.

Μαζί του ήταν και η σύζυγός του στη ζωή Κάθριν, μαζί με τις δύο τους κόρες, την Σοφία και την Κλέρ που πόζαραν περήφανες δίπλα στον διάσημο μπαμπά τους.

Ο Ο’ Νιλ ανέφερε πως η είδηση για την απόκτηση αστεριού στη «Λεωφόρο της δόξας» τον εξέπληξε.

«Μια μέρα ο μάνατζερ μου μού τηλεφώνησε και μου είπε: «Θέλουν να σου δώσουν ένα αστέρι» και εγώ αναρωτήθηκα το γιατί. Σχεδόν του έκλεισα το τηλέφωνο. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η ιδέα. Είναι παράξενο να βλέπεις όλα αυτά τα ονόματα στο πεζοδρόμιο».

«Το θεωρούσα κάπως παράξενο. Αλλά όταν το ανέφερα στην κόρη μου, η οποία είναι 11 χρονών μου είπε ότι πρέπει να πάρω το αστέρι μου και πως αν δεν το κάνω θα είμαι τρελός. Έτσι βρίσκομαι εδώ σήμερα».

«Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αισθάνομαι περήφανος» συμπλήρωσε ο Εντ Ο’ Νιλ που έγινε το 2.446ο πρόσωπο που έχει λάβει ένα χολιγουντιανό αστέρι στον δρόμο της δόξας.