Η εμφάνιση του Ολυμπιακού και η νίκη επί του Παναθηναϊκού, ήταν για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο μία απόδειξη για το τι μπορούν να καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι καθώς επίσης και μία ηχηρότατη απάντηση σε όσους είχαν τους κυπελλούχους Ελλάδας ξεγραμμένους μετά τον αποκλεισμό από τη Σιένα.

«Ελπίζουμε σε ίδια ατμόσφαιρα και τους τελικούς και τον τελικό Κυπέλλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες που απέδειξαν σήμερα τι αξίζουν, γιατί το σύνολο του κόσμου και του Τύπου τους έχει θεωρήσει τελειωμένους μετά τη Σιένα», ήταν το σχόλιο του.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, στον προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και αυτό δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 20 χρόνια. Συγχαρητήρια στον κόσμο, ήταν άψογος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και το είχαμε πει στην Σιένα. Θέλουμε το ντάμπλ».

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για μεταγραφική ενίσχυση μετά τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς απάντησε ως εξής: «Ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει αήττητος το πρωτάθλημα και εσείς ρωτάτε για παίκτες; Ό, τι έγινε ήταν πριν τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς».

«Επαιξα με πέντε ενέσεις»

Ο Βασίλης Σπανούλης με τη σειρά του αναγνώρισε πως δεν βοήθησε την ομάδα του με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Παράλληλα συνεχάρη τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι κατάφεραν να καλύψουν τη δική του αδυναμία. «Επαιξα με πέντε ενέσεις. Ηταν, όμως, δική μου απόφαση σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ. Δεν βοήθησα καθόλου την ομάδα μου, αλλά έπαιξαν οι συμπαίκτες μου για εμένα. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Εμεινε κοντά μας μετά τον αποκλεισμό, μας βοήθησε και μας βοηθάει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού.