Το δρόμο της Δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση με την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη, η οποία -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 47χρονος με καταγωγή από την Ρουμανία, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σωματική βλάβη.

Ο ίδιος αρνείται την καταγγελία για κακοποίηση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, στις 29 Μαρτίου μια γυναίκα από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας, φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές ότι παρατήρησε μώλωπες και εγκαύματα στο 14χρονο κορίτσι.

Αστυνομικοί του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας, της Ομόνοιας προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα. Με εντολή εισαγγελέα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ξεκινά έρευνα για το 14χρονο κορίτσι, σε ότι αφορά το γεγονός ότι δεν ειπώθηκε κάτι στις αρχές.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, το υπουργείο Παιδείας, βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με την διεύθυνση του σχολείου της μαθήτριας, την ψυχολόγο του σχολείου και τα στελέχη εκπαίδευσης.

Όπως τονίζουν, πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα το οποίο θα διερευνηθεί μόλις ολοκληρωθεί και η έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ίδια πηγή ενημέρωσης, από τη διεύθυνση του σχολείου φέρεται να έχει ειπωθεί ότι οι μώλωπες και τα σημάδια κακοποίησης δεν είχαν γίνει αντιληπτά.