Υπάρχει ένα καινοτόμο “κατάστημα”, στο οποίο, όμως, δεν θα βρείτε πελάτες. Ένα “κατάστημα”, μέσα στο οποίο εργάζονται εκατοντάδες για να διασφαλίσουν ότι η ηλεκτρονική σας παραγγελία  θα φτάσει στην πόρτα σας γρήγορα και ότι τα προϊόντα θα σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση. Ένα “κατάστημα” που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πελάτες, και λειτουργεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και υποστηρίζεται από τεχνολογία αιχμής και “έξυπνες” εφαρμογές!

Αυτό είναι το ΑΒ Ηome Shop Center, ένα κέντρο διανομής της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποκλειστικά για πελάτες του ΑΒ Εshop και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες για την Αττική. Πρόκειται για μια επένδυση που έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ δημιούργησε 260 νέες θέσεις εργασίας, που σύντομα θα γίνουν 400. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2020, για να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των αγορών από απόσταση – των ηλεκτρονικών αγορών. Και αν νομίζετε ότι δεν σας αφορά… Το ΑΒ Ηome Shop Center είναι ο “εγκέφαλος”, αλλά και το “σώμα” που μέσα από το συνολικά αναβαθμισμένο ΑΒ Εshop μπορείς σήμερα να έχεις:

  • Ταχύτερη εξυπηρέτηση
  • Βελτιστοποίηση στη διανομή και την παράδοση των ηλεκτρονικών παραγγελιών
  • Επιλογή μέσα από μια ποικιλία 11.000 προϊόντων, που κάθε μέρα εμπλουτίζεται
  • Κορυφαία ποιότητα ΑΒ
  • Περισσότερες από 2.000 προσφορές καθημερινά
  • Καλές τιμές
  • Απόλυτη ασφάλεια και προστασία

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύει σταθερά στο να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Και για να μπορείτε να κάνετε “μαγικά” ΚΑΙ αυτά τα τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα,  φρόντισε ώστε το ΑΒ Eshop να «φορέσει τα καλά του». Και να είναι ένα κλικ μακριά από την πόρτα σας και, μάλιστα, τις περισσότερες Κυριακές μέσα στον Δεκέμβριο!

Κάντε, λοιπόν, μια “βόλτα” στο https://www.ab.gr/el/xmas-eshop και ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και προσφορών για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με περισσότερους από 300 νέους εορταστικούς κωδικούς. Οι επιλογές είναι πολλές, και είναι εδώ και αυτές τις γιορτές για να φέρουν τη μαγεία στο σπίτι σας.