Σε μια εποχή που οι «μάχες» είναι καθημερινές και προϋποθέτουν, εκτός από ταλέντο, πίστη, ψυχικά αποθέματα και επιμονή, το betshop.gr βρίσκεται δίπλα στον Giannis Fejzullai  –μέσω του χορηγικού προγράμματος «Rise to the Challenge»- δίνοντάς του «πάτημα» για το άλμα στην κορυφή. Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, το δημοφιλές στοιχηματικό brand είναι ο Μεγάλος Χορηγός στο πλευρό του πρωταθλητή kickboxing, προτάσσοντας τη δύναμη του ανθρώπου, την ανθεκτικότητα στα «ρινγκ»της ζωής και τη δύναμη της θέλησης.

Ο Giannis Fejzullai “Brutal” έχει κατορθώσει στα πολλά έτη ενασχόλησής του με το άθλημα του kickboxing, να κατακτήσει 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, 1 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 10 τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις και να βραβευτεί ως 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013. Μάλιστα, 2 ακόμη διακρίσεις προστέθηκαν πρόσφατα στο πλούσιο βιογραφικό του, η ζώνη  World Kickboxing Union (WKU) στην κατηγορία των 85 κιλών της διοργάνωσης «The Story» της Ελβετίας, και η πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά “Tatneft” της Ρωσίας.

Με την παρουσία του στα ρινγκ του κόσμου, διαχρονικά έχει αντιμετωπίσει σημαντικά ονόματα του χώρου, ενώ ενδεικτικό της εξαιρετικής του πορείας όλα αυτά τα χρόνια, είναι το γεγονός πως έχει καταμετρήσει 13 νοκ- άουτ.

Συνοδεύοντας τον Giannis Fejzullai στα νέα του βήματα για την κατάκτηση ακόμη πιο σπουδαίων διακρίσεων και παραμένοντας σταθερός, το betshop.gr θα ταξιδέψει με τον πολυνίκη αθλητή στη Σερβία στις 18 Δεκεμβρίου 2020, όπου θα κυνηγήσει το έπαθλο του Βαλκανικού τίτλου, στον αγώνα επίτευξης των ονείρων και των στόχων του.

Με το Rise to the Challenge το betshop.gr παραμένει πιστό στη δέσμευσή του για τη στήριξη και την ανάπτυξη του Αθλητισμού, αγκαλιάζοντας ταλαντούχους αθλητές, που με θέληση, αποφασιστικότητα και πάθος δίνουν σε όλους μας το έναυσμα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών.

Μάθετε περισσότερα για τον Giannis Fejzullai και το Rise to the Challenge εδώ.

Σχετικά με το Betshop

Το Betshop ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1997 και εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη πύλη τυχερών παιγνίων, για το διαδικτυακό στοίχημα. Ως διαδικτυακή επωνυμία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές iGaming υπηρεσίες, που το έχουν εγκαθιδρύσει ως μια κορυφαία μάρκα. Στην Ελληνική αγορά λειτουργεί νόμιμα από το 2013 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.betshop.gr, εξελίσσοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ιστοσελίδα, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών στοιχήματος και καζίνο. Στόχος του Betshop, είναι να ανταποκρίνεται στο ολοένα εξελισσόμενο περιβάλλον της iGaming βιομηχανίας με πρότυπη επιχειρησιακή δομή και κανονιστική συμμόρφωση, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν πάντα συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, με την προστασία και την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχει η πλατφόρμα της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, με πιστοποιήσεις κατά ISO:9001:2015 και ISO:IEC:27001:2013.

Δείτε περισσότερα: https://www.b2bgamingservices.com/about-us/

Δελτίο Τύπου