ΑΒ Franchise: Ένα βήμα πιο κοντά στο δικό σου κατάστημα ΑΒ

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή η ΑΒ είναι εδώ. Ένα αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand όπως αυτό της ΑΒ θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.

Η ΑΒ για εσένα…

  • Θα βρει το κατάλληλο ακίνητο στην περιοχή ενδιαφέροντος
  • Θα σχεδιάσει και θα διαμορφώσει το κατάστημα σου και θα προετοιμάζει μαζί τη λειτουργία του
  • Θα σε στηρίξει στην επένδυσή σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με τους πιο ευνοϊκούς όρους στην αγορά
  • Θα είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε στάδιο της συνεργασίας

Ανακάλυψε τον κόσμο του Franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησε μαζί τους το δικό σου ΑΒ Shop & Go, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop & Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων (κοντά σε σχολεία, πλατείες, εκκλησίες, Δημόσιες υπηρεσίες, συγκοινωνίες κλπ.) και στοχεύει στις άμεσες καθημερινές ανάγκες της γειτονιάς, αλλά και του περαστικού πελάτη.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει άριστη ποιότητα προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-200 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Γιατί στην ΑΒ σε θέλουν μαζί τους!

 

 Ενημερώσου στο www.ab.gr/franchise και γίνε μέλος της οικογένειας ΑΒ.

Φόρμα για ενδιαφερόμενους: https://www2.ab.gr/franchise_form/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Τα Νέα της Αγοράς
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk