• Αναζήτηση
 • «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες»

  Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

  Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» με μεγάλη χαρά προσκαλεί τους φίλους του και όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον κινηματογράφο Δαναό.

   

  Το πρωτότυπο και γεμάτο χιούμορ ντοκιμαντέρ που διαδραματίζεται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου μιλάει για τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων, τη σημασία να βλέπει κανείς τη ζωή διαφορετικά και να επαναπροσδιορίζεται σε δύσκολους καιρούς.

   

  Την προβολή θα τιμήσει με την παρουσία της η Μαριάννα Οικονόμου, σκηνοθέτης και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Επίσης, μετά την προβολή θα μοιραστούν στο κοινό παραδοσιακοί σπόροι από την κοινότητα «Πελίτι» (https://peliti.gr/).

   

  Εισιτήρια: 10 ευρώ

  Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

  Πληροφορίες, κρατήσεις, αγορά εισιτηρίων:

  • Στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο: Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Αθήνα, 106 75 (Κτίριο Ωδείου Αθηνών) μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 2103312996 (εσωτ. 122)
  • Στο ταμείο του κινηματογράφου Δαναός: Λεωφόρος Κηφισίας 109, τηλ. 2106922655
  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Η Μύκονος που αλλάζει Η Τζίτζι Χαντίντ είχε «δέσει» τα καστανόχρυσα, πλούσια μαλλιά της σε ένα σφιχτό σινιόν στη βάση του λαιμού. Το... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk