Προγράμματα επιμόρφωσης για ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων

Από τοΤο Κέντρο Εκπαίδευσης και Διά βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου π

Με δύο στοχευμένα, εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Δια βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων, επαγγελματιών και στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών, εφοδιάζοντας τους εκπαιδευόμενους με σημαντικά ουσιαστικά και τυπικά προσόντα για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των δημοσίων υπαλλήλων και υπαλλήλων ΟΤΑ, των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και στα ΜΜΕ καθώς και των εργαζομένων και στελεχών των αθλητικών οργανισμών κι επιχειρήσεων. Επιστημονική Υπεύθυνη των δύο προγραμμάτων είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και δημοσιογράφος Γιώτα Ι. Αντωνοπούλου. Οι συμμετέχοντες, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος της επιλογής τους, θα λάβουν Πιστοποιητικό ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ειδικότερα προσφέρονται τα παρακάτω προγράμματα :

1.  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο στην βάση δύο κατευθύνσεων, ώστε ο εκπαιδευόμενος να επιλέξει την κατάλληλη κατεύθυνση για τον ίδιο, έχοντας ως γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του εργασιακού του περιβάλλοντος.  Οι δύο κατευθύνσεις που προσφέρονται είναι οι εξής :

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
·      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ DIGITAL MARKETING.

Το πρόγραμμα παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης.

Είναι ετήσιας διάρκειας (36 εβδομάδες, 475 ώρες, 19 ECTS).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο, τα δίδακτρα και την μοριοδότηση που αυτό παρέχει, στην ιστοσελίδα του προγράμματος :http://digitalcommunication.uop.gr.

2.    ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΙ NEW MEDIA ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Το πρόγραμμα προορίζεται να καλύψει στοχευμένες ανάγκες των στελεχών των  αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων καθώς και των γυμναστών που απασχολούνται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα καθώς και στην εκπαίδευση.

Παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης. Είναι ετήσιας διάρκειας (39 εβδομάδες, 325 ώρες, 13 ECTS).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο, τα δίδακτρα και την μοριοδότηση που αυτό παρέχει, στην ιστοσελίδα του προγράμματος:  https://sportcommunication.uop.gr

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 11/10/2019 και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει διαθέσιμη στις ιστοσελίδες των δύο προγραμμάτων.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15/10/2019.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk