• Αναζήτηση
 • Σε συναγερμό η πυροσβεστική στην Εύβοια

  Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Εύβοιας, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής εκδηλώθηκαν τρεις πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις

  Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Εύβοιας, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής εκδηλώθηκαν τρεις πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις.

  Συγκεκριμένα, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Πλατάνια του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων άλλες δύο φωτιές ξέσπασαν διαδοχικά σε δάσος στη Βασιλίνα Ιστιαίας και στις Λεχριές της Χαλκίδας, το απόγευμα της Παρασκευής.

  Από τα τρία πύρινα μέτωπα μαίνονται αυτά στην Ιστιαία και στις Λεχριές.

  Η πυρκαγιά στην Ιστιαία μαίνεται σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλίνα και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ μέχρι να πέσει ο ήλιος ρίψεις από αέρος έκαναν δύο αεροσκάφη.

  Σε εξέλιξη είναι και η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λεχριές, του δήμου Χαλκιδαίων όπου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και νωρίτερα ένα αεροπλάνο.

  Η φωτιά στα Πλατάνια Δίρφυς τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το βράδυ μετά από μάχη που έδωσαν με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 Α/Φ, ενώ στην περιοχή Λεχριές, του δήμου Χαλκιδαίων Ευβοίας επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και 1 Α/Φ.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk