• Αναζήτηση
 • Πανελλαδικές 2019 – ΓΕΛ : Δημοκρατία και νέοι το θέμα στη Νέα Ελληνική Γλώσσα – Η εκτίμηση (βίντεο)

  Θέμα πολιτικό και μάλιστα σχετικό με την Δημοκρατία και το πως αυτή «διδάσκεται» μεσα απο τα σχολεία επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων για την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

  Θέμα πολιτικό και μάλιστα σχετικό με την Δημοκρατία και το πως αυτή «διδάσκεται» μεσα απο τα σχολεία επέλεξε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων για την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

  Το θέμα στη Νέα Ελληνική Γλώσσα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ από το Φροντιστήριο Ορόσημο

  Η Εκτίμηση για τα θέματα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας για τους υποψηφίους των ΓΕΛ από το Φροντιστήριο Ορόσημο

  Χιλιάδες νέοι και νέες μπήκαν σήμερα στα εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας για να αξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας-Έκθεσης με το οποίο ξεκινούν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

  Η εξεταστική διαδικασία ολοκληρώνεται στις 18 του μήνα για τα Γενικά Λύκεια και στις 20 για τα Επαγγελματικά, οι μαθητές των οποίων εξετάστηκαν  στο κείμενο του Αλμπέρ Καμύ «Η τέχνη και ο κοινωνικός ρόλος του καλλιτέχνη» και σε ποίημα της ιταλίδας ποιήτριας Αλντα Μερίνι.

  Φέτος θα εισαχθούν 78.335 φοιτητές στα ανώτατα Ιδρύματα της χώρας, αριθμός αυξημένος κατά 3.643 θέσεις σε σχέση, ενώ πέρυσι που είχαν εισαχθεί 74.692 άτομα.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk