Ο Ηλίας Ψινάκης, γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα και μάνατζερ για τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής showbiz, έχει μπει πια για τα καλά και στον τομέα της πολιτικής.

View this post on Instagram

Φίλοι μου, Ένα πολύ σημαντικό βήμα σε μια τιτάνια προσπάθεια, που αποδεικνύει ότι με θέληση, συνεργασία και κοινούς στόχους, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Υπογράψαμε ποσό 15.500.000€ για να γίνουν νέοι δρόμοι από τη Ραφήνα μέχρι τη Ν.Μάκρη που θα λειτουργούν και σαν αντιπυρικές ζώνες. Παράλληλα έχουμε οργανώσει μια σειρά από μεγάλα έργα υποδομής που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος Μαραθώνα και οι κάτοικοι, ειδικά μετά τη μεγάλη τραγωδία. Τα αντιπλημμυρικά, η ακτογραμμή, η μαρίνα και οι δρόμοι δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είχαν τροχοδρομηθεί χωρίς πολυετή σκληρή δουλειά και συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο. Και μάλιστα μέσα σε μόλις μία θητεία και κόντρα στην ελληνική πραγματικότητα. Αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, φορείς και σε όλους τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας. Με την παρουσία της Δημάρχου Μάνδρας, Ιωάννας Κριεκούκη, του Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών, Γιώργου Δέδε, τον Υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνούς και τον Δήμαρχο Μεγαρέων(Κινέτα) Γρηγόρη Σταμούλη. #mati #marathonas #rafina #mandra #kineta #greece

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Συγκεκριμένα αυτήν την εκλογική περίοδο κατέβηκε υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές, με τον δικό του συνδυασμό «Πολίτες του Ηλία Ψινάκη».

Ο ίδιος μαθαίνοντας την Κυριακή που μας πέρασε, ότι σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του, έγινε έξαλλος και ξέσπασε δημοσίως, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Δήλωση του Προέδρου των @psinakispolites για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών Η επανάσταση του 13! Φίλοι μου, Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε! Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε! Μετά από ένα πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, μία συστηματική προσπάθεια εξόντωσής μου, εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων μας σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση. Το 1% που πήραν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι μια μεγάλη νίκη που σας ανήκει. Και τώρα; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Η απάντηση είναι απλή. Έρχεται μέσα από τα χιλιάδες δικά σας μηνύματα. Αυτό που πετύχαμε έχει συνέχεια. Με εσάς δίπλα μου, με νέους ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά, που δε μασάνε τα λόγια τους, που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να ταρακουνήσουμε. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ είστε εσείς και κάποιοι, θέλουν δε θέλουν, ακούνε πλέον τη φωνή μας! Σας ευχαριστώ Ηλίας Ψινάκης

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Με ανάρτηση φωτογραφίας του συνδυασμού του κατήγγειλε: «Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα!»

«Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», πρόσθεσε, συμβουλεύοντας τους ψηφοφόρους να ακολουθήσουν την νομική οδό.

View this post on Instagram

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ» ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! @psinakispolites

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on