Εννιάχρονος: Κάλεσε το «100» γιατί… δεν του άρεσαν τα δώρα του Άγιου Βασίλη

Του έφερε διαφορετικά από αυτά που είχε ζητήσει

Ένας εννιάχρονο αγόρι από τη Γερμανία κατάφερε να προκαλέσει συναγερμό στην Άμεση Δράση, επειδή… δεν του άρεσαν τα δώρα που είχε λάβει από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα.

Έξαλλος ο μικρός, άρχισε να σκέφτεται πού θα μπορούσε να αποταθεί για να διορθωθεί αυτή η «αδικία».

Τότε, του ήλθε στο μυαλό η Άμεση Δράση. Το αγοράκι, που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, σχημάτισε χθες τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας. Στη συνέχεια, εκτός εαυτού άρχισε να λέει στην αστυνομικό που απάντησε πως δεν είχε πάρει κανένα από τα δώρα που είχε παραγγείλει για τα Χριστούγεννα.

«Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χθεσινή ήταν μια πολύ ήρεμη μέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να μπουν στο παιχνίδι. Ζήτησαν από τον μικρό τον κατάλογο με τα δώρα που είχε συντάξει. Στη συνέχεια, προχώρησαν σε σύγκριση με τα δώρα που τελικά έλαβε ο μικρός και κάλεσαν την οικογένειά του για εξηγήσεις.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού.

Το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων που είχε ζητήσει το παιδί από την Άγιο Βασίλη.

Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk