• Αναζήτηση
 • Τεχνικός διευθυντής στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα

  Τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα έχει πλέον στην ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα έχει πλέον στην ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

  Η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για την αλλαγή πόστου του προπονητή που την οδήγησε στην κορυφή του Basketball Champions League, μετά από τη συνάντηση που είχε ο Σάκοτα με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο.

  Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

  «Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

  Ο δις τροπαιούχος – εντός του 2018 – προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

  Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

  Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται…»

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk