• Αναζήτηση
 • Μπάσκετ γυναικών: Τέλος ο Μίσσας από τον Ολυμπιακό

  Μετά την κατάκτηση του «νταμπλ» στο μπάσκετ γυναικών, το οποίο ήταν το 3ο συνεχόμενο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίσσα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά την κατάκτηση του «νταμπλ» στο μπάσκετ γυναικών, το οποίο ήταν το 3ο συνεχόμενο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίσσα.

  Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως θέλει να ξεκουραστεί και ευχαρίστησε τους κυρίους Κουντούρη, Μαρινάκη και Λεριώτη.

  Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Μίσσα για την προσφορά του, μέσω ανακοίνωσης.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίσσα και θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Εύχεται δε, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

  Οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα:

  «Μετά από μια δύσκολη, κοπιαστική, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική Ανδρών και ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες με την κατάκτηση του νταμπλ με τον μεγάλο Ολυμπιακό, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια.

  Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, τον κ. Κουντούρη, τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Λεριώτη για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε με δύο τίτλους και ωραίες στιγμές. Εις το επανιδείν».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk