• Αναζήτηση
 • Χιμένεθ: Να κερδίσω το Κύπελλο, η Σεβίλη είναι σαν το σπίτι μου

  Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ελλάδα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην ισπανική ABC.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ελλάδα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην ισπανική ABC.

  Ενδεικτικά, ανέφερε πως η «Ελλάδα είναι ένας παράδεισος» και ότι «αρχίζει να αναδύεται από την κρίση». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιτυχίες της ΑΕΚ, στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και να αναφέρει τη Σεβίλη σαν το σπίτι του και πως θα την άκουγε οποιαδήποτε στιγμή και αν τον καλούσε.

  «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τόσα χρόνια, είναι ωραία. Οι άνθρωποι χρειάζονταν πολύ έναν τίτλο όπως αυτός. Ο σύλλογος πέρασε άσχημες στιγμές και κατάφερε να επιστρέψει και να γίνει πάλι η ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα. Ζήσαμε μία σεζόν με εκπλήξεις, αλλά έχουμε δείξει ποιος είναι ο καλύτερος στο γήπεδο και αυτός που έχει καταφέρει να έχει την διάρκεια και τις δυνατότητες που χρειάζεται για να κερδίσει», είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

  «Ήταν ατυχές ότι συνέβη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όταν είδαμε τις εικόνες αργότερα συνειδητοποιήσαμε τη σοβαρότητα του θέματος. Τα τελευταία χρόνια πάντα κερδίζει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι αυτό που κάναμε», πρόσθεσε.

  «Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί προκατάληψη. Υπάρχουν πολλές χώρες με μεγαλύτερη βία στο ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι. Δυστυχώς, αυτή την σεζόν, συνέβησαν δύο γεγονότα, αλλά είναι μόνο δύο. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία περικλείεται με αυτόν τον τρόπο, επειδή η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Εδώ ζεις φανταστικά και με τίποτα δεν είναι μια βίαιη χώρα. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να αποφευχθούν αυτές οι περιπτώσεις, προφανώς», συμπλήρωσε ο Σεβιλιάνος προπονητής.

  «Έχει πολύ ήλιο, τα νησιά είναι ένας παράδεισος… Η χώρα έρχεται από μια σκληρή κρίση και φαίνεται ότι τώρα έχει αρχίσει να αναδύεται. Προτεραιότητά μου είναι να κερδίσω το Κύπελλο. Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε, αλλά ο καθένας ξέρει ότι η Σεβίλη είναι σαν το σπίτι μου και οποιαδήποτε στιγμή είμαι έτοιμος να την ακούσω εάν με καλέσει. Όλα αυτά που έχω κάνει τα οφείλω σε αυτήν».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk