• Αναζήτηση
 • «Κύπελλο Βριλησσίων» στην ξιφασκία για όγδοη χρονιά

  Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων, διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά, τον αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2018» στο άθλημα της ξιφασκίας - Σπάθη, με τη συνεργασία της Ε.Ο.Ξ. και του Δήμου Βριλησσίων.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων, διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά, τον  αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2018» στο άθλημα της ξιφασκίας – Σπάθη, με τη συνεργασία της Ε.Ο.Ξ. και του Δήμου Βριλησσίων.

  Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων  (τέρμα οδού Κισσάβου),  το Σάββατο 12 Μαίου 2018, στις κατηγορίες Παμπαίδων (Εναρξη 9:00πμ),  Ακαδημιών (Εναρξη 11:00πμ) και Παγκορασίδων (Εναρξη 12:30μμ). 

  Στους αγώνες θα συμμετάσχουν σωματεία απ’ όλη την επικράτεια, με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 7 έως 14 ετών σε κατηγορίες, και θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρότερους αθλητές  να έρθουν σε επαφή με αθλητές υψηλών επιδόσεων σε διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις. Η διοργάνωση θα καλυφθεί με live streaming μέσω του www.apollonclub.gr.  

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk