• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: Χαμός στα εκδοτήρια για την απονομή του πρωταθλήματος

  Η ώρα της στέψης έφτασε για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική της Super League και θα της γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ώρα της στέψης έφτασε για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την τελευταία αγωνιστική της Super League και θα της γίνει η απονομή του πρωταθλήματος. 

  Οι φίλοι της Ένωσης έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Ριζούπολης από τα ξημερώματα και περιμένουν προκειμένου να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τη φιέστα του Σαββάτου.

  Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 5 το απόγευμα, με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10, 15 και 20 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάθε φίλαθλος των κιτρινόμαυρων μπορεί να αγοράσει μέχρι 5 εισιτήρια.

  Εξαντλούνται τα εισιτήρια

  Από τις 10 το πρωί ξεκίνησε από τα εκδοτήρια του ΗΣΑΠ Ειρήνη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Απόλλωνα με την ΑΕΚ.

  Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί είναι πραγματικά τεράστιες και όλα συνηγορούν πως τα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα της στέψης του «Δικεφάλου» θα εξαντληθούν τις επόμενες ώρες…

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk